miercuri, 15 iulie 2009

Dosare membri 3, Vagabondul de taică-meu










Tata este un brunet focos cu ochii verzi care a înşelat-o pe Mama. Miau în sus şi miau în jos, iar ea, suflet sensibil, l-a crezut... Apoi el a plecat şi o duce tot într-un chef şi-o agapă cu pisici de moravuri uşoare, iar toate acestea sfârşesc, cum e şi normal, cu dueluri: pistoale, săbii sau solo voce. Asta l-a transformat pe tata în oaia neagră a familiei. În plus, descendenţa sa e destul de complicată.... Este fiul lui Piţuş (decedată în împrejurări neclare) şi nepotul lui tante Zoe pe care o s-o cunoaşteţi curând. Pe tata îl cheamă Cătrănel Cabral Smolenschi şi, după cum se poate lesne observa, nu apare decât înconjurat de băuturi energizante... Chiar şi în poze mai vechi, situaţia este aceeaşi...




După ce trage la măsea nu te mai înţelegi cu el. Adoarme oriunde s-ar afla, fără să-i mai pese de etichetă, ceea ce o exasperează pe biata mama!












Trebuie să-l descalţe, să-l dezbrace şi să-l culce, fără să bage în seamă aluziile ironice ale soră-sii Zoe. Credeţi că dumnealui ştie ce e recunoştinţa? Ei, aş! Dimineaţa pleacă vesel şi peste frunze fără număr abia o urmă a lăsat!